• 1

  .

 • 2

  .

 • 3

  .

 • 4

  .

Copyright 2019 - A legjobb cipők

Bemutatkozás

A Csóra-Cipő Kft. egy dinamikusan fejlődő cég, mely már több mint 20éve van jelen a piacon. A családi vállalkozásnak induló cég mára öt megyében, 11 cipőboltot és egy debreceni cukrászdát üzemeltet, és 90főt foglalkoztat. A vállalkozás célkitűzése, hogy a kiskeresetű emberek is hozzájuthassanak a márkás jó minőségű cipőkhöz.

Cégünk kizárólag az EU tagországok vezető cipőgyáraitól ill. áruházláncaitól importálja az árukészletét. A hétköznapok divat, sport, és gyógycipői, papucsai mellett, forgalmazunk korcsolyát, táskát, zoknit és harisnyát is. Az új és felújított cipőkön túl, kínálunk még különféle cipőápoló szereket is, melyek rendszeres használatával nagyban megnövelheti cipője élettartamát. A széles választék mellett, szakképzett eladóink gondoskodnak arról, hogy minden kedves vásárlónk elégedetten távozzon üzleteinkből. Látogasson el hozzánk ön is, és válasszon cipőt kollekciónkból családja minden tagja számára.

Debreceni vásárlóink figyelmébe ajánljuk cukrászdánkat ahol a közismert süteményeken túl, egyedi különleges finomságokat is megkóstolhatnak. Családi és céges eseményekre, esküvőkre torta és sütemény rendelést felveszünk. Tel: 52/416-823

 Üdvözlettel: Csóra Miklós ügyvezető

f t g m